Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

De ce ne e foame mereu în timpul izolării și cum o putem controla

Thursday, 26 March 2020, 17:28 Sursă: Realitatea.net

Specialiştii susţin însă că senzaţia de foame este motivul principal pentru care majoritatea oamenilor adaugă kilograme în plus.

Medicii ne sfătuiesc să mâncăm la ore fixe şi cât mai diversificat, iar astfel vom avea un aport mare de elemente nutritive şi o senzaţie de saţietate. Important este micul dejun care trebuie să fie unul consistent şi să ne asigure necesarul de proteine şi energie pe tot parcursul zilei. Trebuie să înţelegem că nu trebuie să devorăm frigiderul în momentul în care credem că ne e foame sau ne e poftă de ceva „bun”.

Citește continuarea pe tabu.ro


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-03-26 19:56:22
Personalul sa fie dat afara ! E inutil ! Angajati altii !!!

Astia sint profesionistii platiti cu saci de bani ? Se infecteaza singuri de ingalare si lipsa de profedionalism. A vazut cineva medicii/asistemte vreunui spital protestind fara de conditiile de munca si lipsa de echiiamente si personal !????? Noooooo. Intotdeauna ia interesat doar salariul cit mai mare, nu masti, manusi, dezinfectanti, echipamente, ... toti cei infectati ar trebui dati afara pentru INCOMPETENTA !!!

2020-03-26 20:01:29
Mastile se pot face rapid !!!

Din materiale plastice (tesatura din polipropilena de diferite grade de filtrare) sudate rapid la cald. Astazi ca sa produci mult si ieftin nu mai coase nimeni masti. Cei care stau acasa astazi ar putea fi angajati pentru munci online sau de acasa.

Alte articole din: ACTUAL