Daniel Zamfir îl acuză pe Cîțu de evaziune: „Are banii dosiți în offshore”

Monday, 09 December 2019, 21:08 Sursă: Facebook

Autor: Realitatea.NET

Senatorul Daniel Zamfir îl acuză pe Florin Cîțu că a eludat plata impozitelor în România. Într-un mesaj postat, luni, pe Facebook, Zamfir spune despre Cîțu că „este primul evazionist al țării”, pentru că ține banii în offshore pentur a nu plăti impozite.

 

„PRIMUL EVAZIONIST AL TARII

Ministrul finantelor din Romania are banii dositi in off-shore ca sa nu plateasca impozite. Un exemplu extraordinar de buna practica, pe care ni-l serveste insusi ministrul. Banii reprezinta un comision pe care l-a primit de la ING Bank, calculat la profitul de 120 de milioane obtinut din manipularea ROBOR si speculatiile financiare, pe spinarea romanilor! Frumusica suma! Azi, in Senat, i-am cerut explicatii dar a fugit schelalaind!
Citule, nu scapi! Adu banii inapoi!", este mesajul postat de Daniel Zamfir pe Facebook. 

Mesajul senatorului independent afiliat Grupului parlamentar al PSD vine la două ore după ce Cîțu a fost taxat de PSD prin moțiunea simplă „Guvernare PNL, numele tău este austeritate!”.

Moțiunea inițiată de PSD a trecut cu 59 de voturi pentru, 56 împotrivă şi 2 abţineri.

În moțiunea simplă depusă la Senat la adresa ministrului de Finanțe, Florin Cîțu, PSD îl acuză pe ministru că a promovat o rectificare bugetară negativă și că a împrumutat România cu 3,4 miliarde de lei după doar două săptămâni de la preluarea mandatului.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-10 10:46:28
borfasi

Cand erati la putere cereati dovezi acum nu mai e nevoie ,ce spuneti voi e lege borfasilor.

Alte articole din: POLITICĂ