Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Conflict între Lucian Mîndruţă şi Robert Turcescu. 'Să se ducă dracului'

Sunday, 08 November 2015, 17:22 Sursă: REALITATEA.NET

Jurnalistul Lucian Mîndruţă le transmite un mesaj jurnaliştilor care susţin asemenea teorii: "Să se ducă dracului!", scrie stiripesurse.ro.

"As vrea sa-i rog pe colegii care se autointituleaza jurnalisti si propaga facatura cu "de fapt au fost cu mult mai multi morti" sa nu ma mai sune niciodata cu vreo invitatie la ei in emisiune, sa-mi dea unfriend si in general sa se duca dracului. Din cauza lor, din cauza ca de decenii bune taxeaza pentru fiecare cuvant rostit, iau bani de la invitati, sunt de vanzare la bucata si pe campanie politica, din cauza lor meseria noastra a ajuns sa fie vazuta ca prostitutie. Nu-mi sta in fire sa dau nume. Dar am s-o fac cat de curand. Ca nu va mai suport, ciocli ai oricarui lucru bun si onest in tara asta!", a scris Mîndruţă pe pagina personală de Facebook.

În replică, Turcescu vine cu o aşa-zisă dovadă: faptul că Digi 24 anunţa în seara tragediei 40 de victime, citând surse medicale. "Lucian lucreaza la Digi FM aflat in acelasi grup cu Digi 24, postul tv care in noaptea sinistrului de la Colectiv a titrat ore intregi pe burtiera ca sint 40 de morti. Informatia era din surse medicale'", scrie Turcescu. Ulterior, acesta a publicat o înregistrare video cu Lucian Mîndruţă îngenunchiat în faţa lui Adrian Năstase, în timpul unei "ceremonii" în care fostul premier îl numea "cavaler de Cornu". "Uite, Lucian Mindruta, asta a fost un moment cind meseria de jurnalist a ajuns pe centura", mai scrie Turcescu.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL