Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Suferă de o boală necruțătoare, dar tratează pacienții COVID dintr-o secție ATI din Suceava. Povestea emoționantă a unei asistente medicale

Wednesday, 04 November 2020, 08:52 Sursă: Realitatea.net

În vârstă de 52 de ani, femeia a început tratamentul în lupta cu cumplita boală în 2017 și de atunci a trecut în repetate rânduri prin situații la limită.

În ciuda suferințelor prin care trece, ea a ales să vină în ajutorul colegilor de breazlă și astfel a ajuns să trateze pacienții infectați cu noul coronavirus din cadrul secției ATI a Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, din județul Suceava.

"Am 52 de ani și sunt asistentă medicală la secția de Anestezie și Terapie Intensivă din spitalul din Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava. Am văzut destui oameni murind. Să-i păcălești, uneori ajută. Eu am cancer în stadiul patru, dar mai am mult de muncă la spital. Pe mine nu mă poate păcăli nimeni. Medicii sunt sceptici. Eu am învățat să citesc în priviri. Se uită lung la tine, cu compasiune, încearcă să te încurajeze, dar eu știu unde mă aflu.
 
Eu am fost la muncă în pandemie, la ATI, și voi merge și acum. Faptul că merg la spital mă ajută să mai trăiesc. Pacienții au nevoie de mine", este mesajul cutremurator postat pe pagina de Facebook a asociatiei Casa Filip, cea care, de altfel, a prezentat cutremurătorul caz al asistentei. 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL