Coronavirus - România: 19398 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Arafat dezminte acuzatiile in cazul licitatiilor controversate: Ne aflam intr-o perioada de dezinformare si incercari de a denigra

Wednesday, 20 May 2020, 12:53 Sursă: Realitatea PLUS

"Daca au fost ilegalitati comise, clar ca vor fi luate masuri impotriva lor. Nu tot ce se publica este insa adevarat", a spus Arafat. 

El a dat ca exemplu cazul unei licitatii de elicoptere despre care au aparut ieri informatii legate de posibile nereguli in procesul de licitatie. 


Astea sunt licitatii ce merg pe proiecte europene. Merg pe cursul lor. Nu au legatura cu achizitiile Covid-19. E o licitatie deshisa, la care poate participa oricine vrea. Are perioada si timpii ei de desfasurare", a spus Arafat, mentionand ca in aceasta perioada se confrunta cu dezinformari si incercari de a denigra la adresa institutiei pe care o reprezinta.

"Lasam organele abilitate sa intervina si sa isi faca datoria", a mai spus secretarul de stat.

O achetă Libertatea demască achiziţiile la suprapreţ făcut de statul român în stare de urgenţă. Firma Viggo Fashion, care are legături cu designerul Cătălin Botezatu, a făcut profit de 4 milioane de dolari dintr-un singur contract cu viziere, potrivit sursei citate.

Libertatea reclamă că statul a dat avans 30%, sumă mai mare decât costul real al produselor.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL