Stelian Tănase îl desfiinţează pe Dragnea: Accesul de furie, cea mai sinceră reacţie

 
Stelian Tanase, la Talk News
Stelian Tanase, la Talk News

Politologul Stelian Tănase consideră că accesul de furie al liderului PSD, Liviu Dragnea, împotriva jurnaliştilor şi a unor colegi de partid, a fost una dintre cele mai sincere şi umane reacţii ale acestuia, în faţa semnelor tot mai numeroase că pierde pârghiile puterii. Invitat în emisiunea "Talk News" de la Realitatea TV, Tănase a afirmat că, ieşirea lui Dragnea faţă de presă este "impardonabilă", dar de înţeles. "El trăieşte sub presiune pentru că a pierdut frâiele PSD. Ieri (miercuri) avea ordin de bătaie să-l execute pe Tudorel Toader pentru că n-a dat legile Justiţiei. (...) Şi-a dat seama, după votul ratat la moţiune că a rămas fără argumentul esenţial cu care putea merge la CEx şi să invoce necesitatea schimbării lui Toader. Nu i-a ieşit, dar problema şi mai mare este că din cuvânt i-a ieşit tot grupul. Şi-a ieşit din minţi, asta e cauza pentru care CEx s-a amânat."

Politologul Stelian Tănase a remarcat şi faptul că ceea ce se întâmplă acum escaladarea unei situaţii tensionate existente de mai mult timp în PSD.

"Dăncilă nu vrea să mai semneze cu ochii închişi pentru că Justiţia funcţionează şi pentru ea. Nu poate semna orice, i s-a făcut frică, are şi ea sfătuitori, este o reacţie normală. A început să înveţe  după 9 luni. E clar că nu vrea să mai meargă orbeşte pe mâna lui Dragnea," a comentat Tănase.  

"Problema e că Dragnea nu mai are puterea discreţionară să dea afară pe cine vrea el, a supravieţuit la CEx cumpărând baroni locali, iar dacă ne uităm pe listă îi aflăm pe cei cumpăraţi. (...) Din câte ştiu eu, disidenţii care au pierdut partida au discutat o tactică comună. Au reuşit ieri să blocheze votul împotriva lui Tudorel Toader şi s-ar putea ca la CEx să nu-l dea afară pe Paul Stanescu. (...) Nu sunt convins că Dragnea va ţine CEx până nu va avea un careu de aşi, pentru el principalul obiectiv este să nu ajungă la puşcărie," este de părere politologul. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?