UPDATE: Stația de metrou Piața Victoriei s-a redeschis

 

UPDATE: Metrorex informează că, la nivelul Direcţiei Generale de Management Operaţional din cadrul Ministerului Afacerilor Interne pentru asigurarea ordinii publice, din care fac parte toate instituţiile cu atribuții în asigurarea ordinii publice, s-a decis ca, începând cu ora 21.10., staţia Piaţa Victoriei sa fie deschisa.

Ştirea iniţială:

Metrorex informează că, la nivelul Direcţiei Generale de Management Operaţional din Ministerului Afacerilor Interne, s-a decis închiderea stației de metrou de la Piața Victoriei, începând cu ora 20:00.  

Decizia a fost luată "pentru asigurarea ordinii publice".

Închiderea staţiei presupune interzicerea accesului călătorilor în subteran şi trecerea trenurilor prin această staţie fără oprire. Staţia se va redeschide la solicitarea instituţiilor abilitate. Măsura a fost luată pentru asigurarea siguranţei călătorilor, în contextul în care un flux mare de persoane tranzitează zona Piaţa Victoriei. 

foto: arhivăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Laurentiu
10 Aug 20:51
Nu stiu cata "amploare" o sa ia prin romanii din "diaspora". Eu locuiesc in afara Romaniei de 5 ani si din cercul meu de cunoscuti romani de aici (peste 20) nu a venit nici unul la Bucuresti.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?