Soţia lui Dacian Cioloş, prima declaraţie după ce soţul ei a fost numit premier: "A fi soţia unui.."

 

Valerie Cioloş-Villemin a fost invitată la Alba Iulia pentru a cânta la "Gala Micului Prinţ". Soţia premierului a ţinut un discurs despre guvernare în faţa spectatorilor. Valerie Cioloş-Villemin a spus că se bucură că cei pezenţi nu aşteaptă ca Executivul să le rezolve problemele şi a vorbit despre ce înseamnă să fii soţia unei persoane cu funcţie, scrie evz.ro.

 Discursul soţiei premierului poate fi urmărit aici:

"Ştiţi, a fi soţia unui domn cu funcţie nu este ceva care să ştii de la naştere, înveţi pe parcurs şi e efectiv mult, mult de învăţat. Mă bucur să văd că aici nu aşteptaţi guvernul să vă rezolvaţi toate problemele, că aţi înţeles că fiecare avem putere în mâna noastră, avem ceva aici şi putem face, prin voluntariat, prin munca pe care o facem în fiecare zi într-un mod profesional, când spunem adevărul, când alegem adevărul faţă de minciună, când alegem să fim corecţi, avem putere enormă. Şi asta o să fie schimbarea, nu altceva. Aşa că vă mulţumesc din suflet pentru exemplul pe care ni-l daţi şi speranţe că se poate face ceva oriunde suntem. Mulțumesc foarte mult. Mă simt si eu partea din comunitatea aceasta, Alba Iulia", a declarat soția premierului.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?