Sorin Ovidiu Vîntu: Eu sunt cel care poate să-l cumpere pe Dinu Patriciu, şi nu invers

 
Sorin Ovidiu Vîntu
Sorin Ovidiu Vîntu
FOTO: cotidianul.ro

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu spune, în primul interviu acordat după alegerile prezidenţiale, că România are nevoie de un guvern de uniune naţională.

"De un an şi ceva tot circulă intoxicarea asta pe piaţă. Că am vândut, că urmează să vând.... Din punct de vedere financiar, cred că eu sunt cel care poate să-l cumpere pe Dinu Patriciu, şi nu invers. Eu nu sunt peştele mic în piaţa românească", a declarat Sorin Ovidiu Vîntu în cadrul interviului acordat pentru Hotnews.ro.

Întrebat dacă a discutat cu Dinu Patriciu oportunităţi de afaceri, Vîntu a spus: "Eu nu sunt adversar cu domnul Dinu Patriciu. Fiecare este cu zona lui de afaceri. Chiar nu ne-am încălecat pe nicăieri. Domnia sa investeşte masiv în presa scrisă, eu investesc în media electronică. Fiecare cu zona sa de operaţiuni".

Vîntu: Am discutat cu Patriciu despre Asociaţia Proprietarilor de Media

"Discuţia s-a axat în principal pe eventualitatea construirii unei Asociaţii a proprietarilor de media, pentru a ne putea apăra şi noi interesele pe piaţa românească, la nivel de proprietari", a mai spus Vîntu, precizând că nu s-a hotărât deocamdată nimic concret.

Omul de afaceri a mai precizat îşi extinde trustul cu noi televiziuni în Republica Modova, Ungaria şi Serbia: "Anul viitor sper să mai deschid (n.r. televiziuni) şi în Budapesta, şi în Serbia. În orice caz, până la nivelul anului 2011 voi avea celealte două staţii deschise. În Moldova, în jurul datei de 14 februarie lansez".

Vîntu: Voi renunţa definitiv la print, merg doar pe media electronică

"Nu mai am încredere în print. Voi renunţa definitiv la print, merg doar pe  media electronică. Acolo voi investi cât este necesar pentru a-mi menţine cota de piaţă şi chiar pentru a o spori", a spus omul de afaceri.

 

 

Subiecte pe aceeași temă



Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?