Sorin Grindeanu, în vacanță cu consiliera sexy. Reacția șefului ANCOM

 

Sorin Grindeanu și Cătălina Miriță apar că au efectuat deplasarea în 27-28 iunie 2019 în Insulele Azore și au plecat de acolo cu o zi mai devreme decât restul grupului. Cătălina Miriță are 24 de ani și este fostă Miss Buzău.

Ca președinte al ANCOM, funcție echivalată prin lege la nivel de ministru, Sorin Grindeanu și-a angajat 6 consilieri, fiecare câștigând un plafon minim de 2.000 de euro pe lună. 

Detalii despre deplasarea din Insulele Azore pe libertatea.ro

 

Sorin Grindeanu a raspuns apelurilor ziarului Libertatea, insa nu a explicat in baza caror criterii si-a ales consilierele, care ar trebui sa il sfatuiasca pe presedintele ANCOM in administrarea si reglementarea domeniului.

"Postul de presedinte ANCOM e asimilat celui de ministru. Se face un cabinet. Toate consilierele pleaca atunci cand pleaca si presedintele. Angajarea se face pe sarcinile date de ministru, in cazul nostru presedinte ANCOM", a spus Grindeanu pentru Libertatea.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Durlă
22 Jul 18:31
Ia căzut penisul cloșca ăstuia.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?