Şi-a dat vălul jos după 19 ani în care aproape nimeni nu îi văzuse faţa. Toţi au rămas ÎNMĂRMURIŢI

Şi-a dat vălul jos după 19 ani în care aproape nimeni nu îi văzuse faţa. Toată lumea a rămas ÎNMĂRMURITĂ.O femeie din Indonezia în vârstă de 38 de ani a stat acoperită cu un vălul timp de 19 ani. Într-un final, femeia a decis să renunţe la accesoriu care îi ţinea ascuns secretul.

Augustina Dorman a născut primul copil,  iar de atunci a început să-i crească barbă şi din clipa aceea nu a mai renunţat la vălul musulman.vAugustina şi-a făcut apariţia în public cu mustaţă şi a spus că urmează să scape de ea. Copiii ei, dar şi oamenii din oraş au rămas uimiţi când au văzut-o, potrivit Dailymail.co.uk.

LICHIDARE DE STOC LA eMAG! CONSULTATI OFERTELE AICI!!!


Imediat, au apărut şi comentariile despre apariţia ei, însă femeia speră ca cei din jurul ei să o accepte aşa cum este.La începutul anului, o femeie din Germania pe nume Miriam a acceptat să apară la televizor pentru a vorbi despre cazul ei, asemănător cu cel al Augustinei.

Alte subiecte pe Realitatea.netAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?