Ce este sexsomnia. O femeie s-a trezit cu un bărbat dezbrăcat în patul ei, dar nu a avut ce face

 
Ce a pățit o femeie cu un sexsomniac
Ce a pățit o femeie cu un sexsomniac

O femeie din Yorkshire a depus plângere împotriva unui bărbat care a agresat-o sexual în toiul nopții, în propriul dormitor. Tribunalul din orașul britanic a luat însă o decizie surprinzătoare.

Poliția l-a găsit vinovat pe Dale Kelly, de 21 de ani din Yorkshire, de agresiune sexuală ca urmare a intrării prin efracție în locuința unei vecine.

Victima sa s-a trezit în jurul orei 6 dimineața, cu Kelly în pat încercând să facă sex cu ea.

Femeia atacată în propriul dormitor a fost șocată să afle însă verdictul judecătorilor.

Judecătorul a luat în serios verdictul medicilor care au spus că Dale Kelly suferă de somnambulism. Practic, tribunalul a admis că britanicul a comis infracțiunea, dar nu a fost și responsabil pentru acțiunile sale la acea vreme.

Dale Kelly a primit doar un ordin de restricție,potrivit căruia trebuie să anunțe orice persoană care doarme în aceeași casă cu el despre starea sa medicală „pentru a putea lua măsuri pentru a preveni orice vătămare".

Lui Dale Kelly i s-a spus că prezintă un risc pentru orice femeie care doarme în aceeași casă cu el din cauza sexsomniei sale - o afecțiune în care se implică în activități sexuale în timpul somnului.

SursaAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?