Serghei Gorbunov, pus în libertate. Basarabeanul, expulzat în Republica Moldova

 
Serghei Gorbunov, pus în libertate. Basarabeanul, expulzat în Republica Moldova
Serghei Gorbunov, pus în libertate. Basarabeanul, expulzat în Republica Moldova

Cetățeanul moldovean, Serghei Gorbunov, cel care a fost condamnat la 16 ani de închisoare pentru o tâlhărie comisă, la Deva, asupra unui om de afaceri din oraș, a fost eliberat condiționat. Basarabeanul a fost preluat de Interpol pentru a fi expulzat în țara sa de origine, Republica Moldova.Serghei Gorbunov a fost pus în libertate condiționat printr-o decizie a magistraților Judecătoriei Deva. Instanța a admis cererea sa și acesta a părăsit Penitenciarul de la Bârcea Mare, de lângă Deva, unde își ispășea pedeapsa primită. Basarabeanul a solicitat de mai multe ori judecătorilor să fie pus în libertate, cererea sa fiind abia acum admisă.

Tâlhăria pentru care Serghei Gorbunov a fost judecat, comisă asupra unui om de afaceri din Deva, s-a consumat în 8 aprilie 2003. Atunci, cetăţeanul moldovean, împreună cu un alt bărbat, l-ar fi tâlhărit pe omul de afaceri Sorin Dumitreasă, într-o scară de bloc din cartierul devean Dorobanţi. Înarmaţi cu un box pe mână şi cu un levier de fier, Gorbunov şi complicele său ar fi tăbărât peste omul de afaceri lovindu-l şi luându-i borseta în care se afla suma de 65.000 lei, în lei şi valută.

Sursa: realitateadehunedoara.net

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?