Senatul își dă hotărâre pentru Facebook și Twitter. A aprobat înființarea Direcției Social Media

 
DNA, ultimatum pentru Senat în cazul Şova. Reacţia lui Tăriceanu
DNA, ultimatum pentru Senat în cazul Şova. Reacţia lui Tăriceanu

Senatul a adoptat, luni, o Hotărâre prin care va fi înfiinţată Direcţia Social Media. Aceasta se va afla sub subordinea secretariatului general urmează să se ocupe de promovarea imaginii instituţiei pe reţelele de socializare. Potrivit proiectului de Hotărâre, vor fi făcute noi angajări, întrucât "această structură se va crea din consilieri, angajaţi ai Senatului".

"Dinamica societăţii şi apariţia unor noi mijloace de comunicare au dus la extinderea comunicării prin instrumente moderne, anume reţele de socializare. În prezent, Senatul României comunică doar prin mijloace clasice de comunicare, care uneori s-au dovedit prea puţin eficiente. În urmă cu un an s-a creat pagina de Facebook a instituţiei, dar nu are un conţinut corespunzător menirii sale. (...) Instituţia trebuie să folosească noile oportunităţi de comunicare, aşa cum procedează majoritatea Parlamentelor statelor membre ale UE", se arată în nota de fundamentare a proiectului de Hotărâre, căreia i-a dat citire chestorul social-democrat al Senatului Nicolae Moga, citat de Agerpres. 
 
Acest proiect de Hotărâre a fost adoptat de Senat cu 74 de voturi pentru, 38 de voturi împotrivă şi şapte abţineri. 
 
În timpul dezbaterilor din plenul Senatului pe marginea acestui subiect, senatorul liberal Tudor Barbu a afirmat că în opinia sa este vorba despre "o aberaţiune", fiindcă experţii şi consilierii care se va ocupa de comunicarea imaginii instituţiei pe reţelele de socializare "nu pot socializa dânşii în numele Senatului", scrie evz.ro 
 


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?