Senator USL: Cum ne fac Făt-Frumos televiziunile şi ziarele pe care le-am cumpărat

 
Senator USL: Cum ne fac Făt-Frumos televiziunile şi ziarele pe care le-am cumpăra
Senator USL: Cum ne fac Făt-Frumos televiziunile şi ziarele pe care le-am cumpăra
FOTO: Mediafax

O declaraţie făcută de senatorul liberal Dian Popescu , la un post TV din Gorj, arată felul în care văd liderii USL relaţia cu presa.

Afirmaţiile lui Dian Popescu, lider al filialei PNL Gorj, sună ca un fel de “autodenunţ” din interior. Practic, şefii USL admit că au “cumpărat ziare şi televiziuni”, cu sume care ar proveni de la bugetele publice, şi nu din buzunare private! O astfel de dezvăluire, în orice ţară normală, ar atrage automat autosesizarea instituţiilor anticorupţie, fiind vorba despre manipularea fondurilor bugetare în scopuri electorale. Iată declaraţia făcută de senatorul Dian Popescu, citată de Gorjnews.ro:

“Am cumpărat ziare, am cumpărat televiziuni, acele televiziuni ne sunt vasale, dau numai o direcție, te scot în față, te fac Făt Frumos, dau în ceilalți cu tot felul de minciuni, tot felul de aberații (…) Noi ne ocupăm și consumăm bani și resurse din bugetul statului, pentru a plăti niște posturi de televiziune în județul Gorj … Cândva va trebui cineva să deconteze aceste lucruri! Sunt deja toate datele, se știu câte contracte se dau pentru a ne face Făt Frumos la televizor. Nu, omul se satură, se uită la televizor, dar nu-l mai poți prosti! (…) Asta se-ntâmplă în județul Gorj, în acest moment. Văd că nu mai au limite, văd că nu se opresc. Le spun că banii ăștia și instituțiile pe care ei încearcă să le folosească în războiul politic vor reacționa, la un moment dat, se vor opri. Spun că acești bani publici se vor vedea la un moment dat și îi vom afișa, să vadă populația județului Gorj unde se duc banii care ar trebui să se ducă la ei în salarii, să se ducă în prosperitate, nu să se ducă spre a ne face o imagine frumoasă, colorată la televizor, a ne lăuda la televizor, și asta se poate vedea doar trecând cu telecomanda (…). Îi avertizez că ulciorul nu merge de multe ori la apă, nici folosindu-și anumite persoane din instituțiile statului într-un război politic, nici folosind banii publici, foarte mulți pentru a se lăuda singuri din bani dați anumitor televiziuni, pentru că poporul va afla lucrurile acestea și cred că va reacționa până la urmă”.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
1 0
!!!!!
07 Jan 12:29
Noaptea mintii!Nu se sesizeza nimeni?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?