Secretul comunităţii AMISH: De ce nu se îmbolnăvesc de cancer

 
Secretul comunităţii Amish. De ce nu se îmbolnăvesc de cancer
Secretul comunităţii Amish. De ce nu se îmbolnăvesc de cancer

Rareori se îmbolnăvesc, iar specialiştii au descoperit care este secretul celor din gruparea religioasă Amish! Oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Ohio au investigat stilul de viaţă al celor care fac parte din comunitatea Amish pentru a descoperi de ce aceştia nu se îmbolnăvesc decât foarte rar de cancer, fiind cei mai sănătoşi americani.
Astfel, specialiştii au descoperit că în comunitatea aceasta se consumă numai alimente organice, nu se fumează, nu se consumă băuturi alcoolice şi munca fizică intensă face parte din viaţa lor de zi cu zi. Oamenii de ştiinţă susţin că întoarcerea la vechile obiceiuri, pe care gruparea Amish încă le urmează, ar fi secretul unei vieţi fără boli, deci fără necesitatea medicinii convenţionale.

Fructele şi legumele plantete şi îngrijite de ei, fără folosirea insecticidelor ori a oricărei alte substanţe chimice, precum şi carnea de la animale hrănite în mod natural, sunt aliaţi de preţ ai comunităţii Amish.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?