Se schimbă radical modul de acordare şi valoarea voucherelor de vacanţă

 
1 MAI. 40.000 de persoane pe litoralul românesc. Carmen Dan:Oamenii trebuie să se simtă în siguranță
1 MAI. 40.000 de persoane pe litoralul românesc. Carmen Dan:Oamenii trebuie să se simtă în siguranță
1 MAI. 40.000 de persoane pe litoralul românesc. Carmen Dan:Oamenii trebuie să se simtă în siguranță

Vor fi introduse voucherele de vacanță ce pot fi utilizate exclusiv în perioadele aprilie-mai și octombrie-noiembrie, având o valoare mai mare decât cea a voucherelor acordate pentru sezon. 

Proiectul de ordonanţă introduce noţiunea de "vouchere pentru extrasezon". Voucherele de vacanţă pentru utilizare în extrasezon sunt bonuri de valoare emise în format electronic destinate exclusiv achiziţionării pachetelor de servicii turistice care sunt prestate în perioada aprilie-mai și octombrie-noiembrie.

Astfel, un angajat poate primi, anual, în perioada 1 ianuarie 2020 - 31 decembrie 2025, vouchere de vacanţă, în cuantum de 1.450 lei sau vouchere de vacanță valabile pentru utilizarea în extrasezon, în cuantum de 2.080 de lei, în funcție de opțiune.

Angajaţii pot opta pentru o singură variantă de vouchere, iar firmele care vor accepta vouchere extra-sezon în alte perioade decât cele prevăzute legal, vor fi sancţionate cu amenzi de peste 50.000 de lei şi interzicerea pentru doi ani a acceptării acestor vouchere.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Csaba K.
15 Oct 09:39
johnneil, ciuma rosie nu se dezminte; la catregoria asistatilor sociali incearca sa mituiasca si bugetarii, numai ca....tare m-as mira ca ptr o suta de lei -si din care cauza preturile iar o vor lua razna- romanii sa nu se fi dezmeticit. Sa fi tinut inflatia sub control, nu sa ne scoata ochii cu 2-3 procente, cand preturikle au crescut si cu 300%. Pe piata spanacul, de ex. a ajuns la 25-28 lei/kg...si atunci despre ce vorbim?!
Răspunde
0 0
johnneil
15 Oct 09:32
Dar astea sunt doar pentru romani (bugetari). Cei care lucreaza in sectorul privat sunt de prin Asia si Africa.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?