Sală de box inaugurată cu o invitație…pentru politicieni

 

CSM Târgoviște, club sportiv al primăriei Târgoviște, a inaugurat sala de atletică grea. Investiția, realizată într-o fostă centrală termică dezafectată, în urmă cu mai mulți ani, a costat 200.000 de lei, iar la inaugurare edilul șef al localității a invitat politicienii locali să-și rezolve disputele pe ringul de box.

Sala de atletică grea a CSM Târgoviște reprezintă o investiție a administrației locale târgoviștene ce a fost promisă, dar amânată, vreme de de mai mulți ani. Cu ajutorul sumei de 200.000 de lei, din bugetul local, sala a fost în sfârșit finalizată, acum benefiicind de un ring de box, vestiare și saună. La ceremonia de inaugurare, organizată chiar în incinta sălii, ce s-a dovedit neîncăpătoare, pentru afluxul mare de invitați, proprietarii stabilimentului (administrația locală târgovișteană) au precizat că sala va funcționa atât pentru secția de box a CSM Târgoviștecât și pentru alte cluburi din oraș, ce au secții de pugilat, precum CSȘ Târgoviște.

Detalii pe Realitatea de DâmbovițaAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?