Dezvăluire șoc despre Elvis Presley, făcută de fosta lui soție, Priscilla Presley

Priscilla Presley, 72 de ani, fosta soție a lui Elvis Presley, a făcut o dezvăluire-șoc despre moartea superstarului american, produsă pe 16 august 1977. Realitatea.net oferă în galeria foto mai multe imagini rare cu Elvis Presley, scanate direct de pe negativele originale. CLICK AICI PENTRU A VEDEA FOTOGRAFIILEEste pentru prima oară când Priscilla lasă de înțeles că Elvis Presley s-ar fi îndreptat, deliberat, spre tragicul final, la numai 42 de ani. "Știa ce face", a susținut fosta soție a lui Elvis în presa americană.

"Oamenii întreabă de ce nimeni nu a putut face nimic în legătură cu problema lui Elvis, cu medicamentele. Nu este chiar așa. Apropiații au încercat să facă ceva, dar nimeni nu îi spunea lui Elvis Presley ce să facă. Ar fi zburat imediat din anturajul lui", a adăugat Priscilla.

Mărturisirea Priscillei vine la câteva luni după ce au apărut două bilețele care ar fi fost scrise de Elvis Presley, și în care marele artist s-ar fi confesat cu 7 luni înainte de a muri. "M-am săturat de viața pe care o duc. Trebuie să mă odihnesc", ar fi scris legendarul cântăreț și actor, care ar fi recunoscut că nu putea renunța la medicamente. Totodată, Elvis ar fi scris că nu își putea reveni după divorțul de Priscilla, aceasta fiind "cea mai mare greșeală a vieții mele". 

Dependența de medicamente a marelui artist american a început în armată (1958-1960), când Regele Rock'n'Roll lua medicamente care să îl țină treaz noaptea, în timpul manevrelor militare.

Elvis Presley și Priscilla Beaulieu s-au căsătorit în 1967, la Las Vegas, și au divorțat în 1973. Cei doi au avut un singur copil, pe Lisa Marie Presley, născută în 1968.

Elvis Presley, Regele Rock'n'Roll-ului (1935-1977), a murit din cauza unui infarct, pe fondul dependenței și a supradozei de medicamente, la Graceland, casa lui din Memphis.

CLICK AICI PENTRU IMAGINI RARE CU ELVIS PRESLEY!


Notă: Fotografiile de arhivă cu cu Elvis Presley, realizate în 1961, provin din colecția jurnalistului Cristian Otopeanu

 

.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?