S-a reluat scandalul UBER la Aeroportul Otopeni. Taximetriştii ameninţă din nou cu retragerea

 

Taximetriştii protestează din nou împotriva unor afişe şi inscripționări din interiorul aeroportului Otopeni care îi îndeamnă pe călători să aleagă transportul cu UBER. Taximetriştii autorizaţi ameninţă din nou cu retragerea de la aeroport.

Companiile de taximetrie care au contract cu Aeroportul Internațional Henry Coandă protestează din nou împotriva păstrării unor reclame UBER în interiorul aeroportului şi ameninţă iarăşi cu retragerea.

Potrivit unui comunicat de presă transmis presei vineri dimineaţă de COTAR (patronatul transportatorilor autorizaţi), taximetriştii se declară consternaţi de strategia conducerii aeroportului de a păstra anumite inscripţionări pro-UBER în terminalul din Otopeni.

"După comunicatul nostru de la sfârșitul lunii trecute, în care anunțam că ne vom retrage din această zonă dacă nu se va renunța la panoul publicitar de la ieșire, s-au luat măsuri imediat, iar respectivul panou a fost înlăturat. Au rămas, însă, celelalte inscripționări, din interiorul aeroportului, care îndeamnă călătorii să aleagă transportul cu UBER", se spune în mesajul transportatorilor.

Potrivit COTAR, conducerea Aeroportului Henri Coandă, din București, ignoră absolut toate problemele pe care le-a creat pirateria taximentriștilor care operează ilegal în zona aeroportului și permite accesul mașinilor în sistem UBER și publicitatea la acest sistem de transport neautorizat în interiorul aeroportului.

Cetățenii români sau străini care au nevoie de transport înțeleg că UBER este compania acreditată inclusiv pentru a face transferuri de la aeroport către orice destinație, spun taximetristii.

Taximetriştii autorizaţi ameninţă din nou cu retragerea de la aeroport: "Solicităm conducerii Aeroportului Henry Coandă să elimine toate inscripționările care fac publicitate pentru UBER, pentru a păstra contractele cu firmele de taxi. În caz contrar, ne vom retrage de pe aeroport, așa cum am anunțat anterior, deoarece nu găsim corectă concurența neloială pe care ne-o impune chiar partenerul contractual, adică Aeroportul Internațional Henri Coandă, dar nici nu vrem să fim părtași la punerea în pericol a călătorilor, prin acceptarea piraților din transporturi", ameninţă taximetriştii.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?