S-a dus la spital pregătită să nască, dar ceva teribil s-a întâmplat apoi. "Am fost în iad!"

 

O femeie din Australia şi-a pierdut văzul şi auzul în timp ce se chinuia să aducă pe lume cel de-al doilea copil.

Kacey Butterworth, în vârstă de 23 de ani, a trecut prin clipe de groază după ce a mers la spital, susţinând că i s-a rupt apa şi că trebuie să nască.

Medicii au descoperit că placenta era încă intactă, doar că fătul stătea într-o poziţie anormală, ceea ce îi scădea puternic ritmul inimii. Astfel, aceştia s-au hotărât să o supună unei operaţii de cezariană.

După anestezie, corpul femeii a suferit o reacţie extrem de rară. Dureri puternice la nivelul picioarelor şi mâinilor, apoi şi-a pierdut văzul şi auzul.

"Am simţit că am fost în iad", a povestit femeia potrivit Dailymail.

La o oră după operaţie, femeia s-a trezit, iar recuperarea ei a fost miraculoasă.

"L-am luat în braţe, ştiind că amândoi suntem bine. A fost cel mai frumos sentiment din lume", a mai precizat tânăra mamă.

Anestezistul spitalului a povestit că reacţia femeii la acel tip de anestezie este una extrem de rară şi se întâlneşte la doar 0.086% din populaţia lumii.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?