Rovana Plumb: România, în pericol să piardă zeci de milioane de euro

 

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a dezvăluit, marți, la o emisiune TV, că există probleme în unele compartimente unde se accesează bani europeni."Sunt câteva îngrijorări. Trebuie să găsim soluţii. Putem pierde bani europeni pentru investiţii în mediul de afaceri. Construcţia celor trei spitalei regionale este întârziată. E vorba 150 de milioane de euro bani europeni şi 150 de milioane de la stat", a spus ministrul Fondurilor Europene.

Plumb a mai menționat că s-a aprobat finanţarea de 1,3 miliarde pentru un proiect de modernizare a căii ferate. Comisarul european, Corina Creţu, a confirmat această finanţare, dar a atras atenţia că sunt şi foarte multe probleme, iar România e foarte aproape de a pierde foarte mulţi bani europeni pentru construcţia de spitale. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?