Românii, INVENTIVI - la ce folosesc BUTOANELE DE PANICĂ montate într-un oraş important

Brasov
Brasov
Brasov FOTO: mytex.ro

Butoanele de panică montate în zonele de risc ale municipiul Braşov, precum şi în cele intens circulate au fost folosite de peste 100 de ori, în ultimele două luni şi jumătate, dar nu pentru semnalarea comiterii unor agresiuni sau furturi, ci pentru... cereri de informaţii.Astfel, conform reprezentanţilor Primăriei Braşov, în perioada 1 februarie - 10 aprilie, au fost 106 apeluri, fără a se înregistra vreun caz de agresiune sau furt, scrie mytex.ro.

Butoanele de panică, 42 la număr, sunt montate în centrul oraşului, în centrul vechi al oraşului, precum şi în cartierele Astra, Triaj, Tractorul, Bartolomeu şi Răcădău și sunt dotate cu cameră de luat vederi.

Primul buton de panică testat în municipiu a fost cel de lângă Modarom, în luna mai a anului 2015, când sistemul a fost prezentat de primarul George Scripcaru.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?