Românii au talent. Copilul care a uimit juriul - cine e "băiatul de cauciuc"

Romanii au talent
Romanii au talent

Românii au talent. Un băiețel i-a șocat pe toți jurații cu numărul specatculos de contorsionism pe care l-a avut în cadrul ediției difuzate vineri, 23 februarie. Gabriel Vizitiu are doar 13 ani dar a reușit să-i surprindă pe jurați care i-au oferit împreună 4 de DA.Românii au talent. Băiatul a învățat singur toți pașii și a ales o piesă emoționantă pe care și-a realizat numărul de contorsionism. Cei patru jurați ai emisiunii au rămas surprinși de talentul lui și i-au adresat cuvinte frumoase. Părinții lui Gabriel au plecat în altă țară să muncească, dar acest lucru nu l-a făcut pe băiat să nu evolueze.

Românii au talent. El a mărturisit că s-auitat la un videoclip cu un contorsionist și de atunci a învățat singur toți pașii, dar și cum să facă față durerii, fără să o exprime pe chip.

Românii au talent. Florin Călinescu a a mărturisit că i-a deschis cheia inimii cu talentul său, iar Mihaela Rădulescu l-a denumit ”băiatul de cauciuc”.

Românii au talent. "Doamne, Gabi, ești copilul de cauciuc. Ești cea mai flexibilă formă de viață pe care am văzut-o aici, pe scenă. Acesta este un talent extraordinar. Ești un dansator de mare viitor!", a spus Mihaela Rădulescu.

sursaAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?