România și-a asigurat o medalie la Europenele de box la junioare și tineret din Italia

 

Elena Florentina Timofte și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box feminin pentru junioare și tineret din orașul italian Assisi, duminică, după ce s-a calificat în semifinale, în urma victoriei la puncte (3-0, decizie în unanimitate) în fața ucrainencei Veronika Șakșui, la junioare, categoria 48 kg, potrivit AGERPRES.

În semifinale, Timofte o va înfrunta pe englezoaica Melissa Hall, pe 24 iulie.

Tot la junioare, Dana Georgiana Iorga (50 kg) va boxa în sferturi cu Alona Cernenko (Ucraina), pe 22 iulie, Mădălina Filip (cat. 60 kg) va urca în ring pe 22 iulie, împotriva irlandezei Shannon Reilly, în sferturile de finală, Ionela Denisa Ungureanu (cat. 63 kg) va avea și ea o adversară din Ucraina, Anastasia Cernețka, pe 22 iulie, în sferturile de finală, Raluca Adriana Curăvalea (75 kg) se va bate în sferturi cu Busenaz Surmeneli (Turcia), tot pe 22 iulie. Patricia Gabriela Martinconi are din start asigurată o medalie la cat. +80 kg, urmând să boxeze direct în semifinale, pe 24 iulie, cu învingătoarea dintre Szimonetta Pallas (Ungaria) și Melike Cakar (Turcia).


La tineret, Maria Mititean (cat. 44-46 kg) va boxa în sferturi cu rusoaica Valeria Lișcenko, pe 22 iulie, Damaris Manuela Muntean (45-48 kg) va lupta în sferturi cu Wiktoria Sadej (Polonia), pe 23 iulie, Andreea Lenuța Seni (51 kg) va urca în ring luni 21 iulie, contra olandezei Alicia Holsken, în optimi, Cristina Paula Cosma (54 kg) va boxa în optimi cu Aysen Taskin (Turcia), tot pe 21 iulie, la fel ca și Angela Iordache (cat. 57 kg), care o va avea ca adversară pe Katharina Wunschmann (Germania), în optimi. La cat. 60 kg, Dana Maria Borzei va înfrunta, luni, în optimi, pe franțuzoaica Marion Ensfelder, Paraschiva Pascu (64 kg) are și ea meci luni, în optimi, cu Viktorija Kramaric (Croația), iar Emilia Lenuța Moldovan (69 kg) boxează pe 23 iulie, în sferturi, cu Valmire Mahmuti (Germania).

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?