Restaurantul unui hotel de patru stele din Predeal, ÎNCHIS. Aveau alimente expirate din 2015

Comisarii de la Comisariatul Regional pentru protecţia Consumatorului Braşov au închis blocul alimentar al unuia dintre cele mai mari hoteluri din staţiunea Predeal, după ce au descoperit că foloseau în bucătărie produse alimentare expirate chiar şi din anul 2015.Este vorba despre un hotel de patru stele din Predeal, al cărui restaurant a fost închis şi din cauza deficienţelor privind igiena în bucătărie şi depozitarea incorectă a alimentelor, a căror stare termică era schimbată de angajaţii din bucătărie, potrivit comisarilor care au fost vineri în control, scrie Bizbraşov.ro. 

„Hotelul a fost amendat conform legii, iar activitatea blocului alimentar a fost sistată pe loc. Am găsit unele deficienţe şi în ce priveşte cazarea şi piscina hotelului, dar nu atât de grave închis să luăm măsura închiderii. Restaurantul va fi închis până când vom fi remediate toate deficienţele“, a declarat Sorin Susanu, comisar-şef CRPC Braşov.

Zeci de hoteluri şi pensiuni din Predeal şi Bran au fost controlate în ultima perioadă şi potrivit aceleiaşi surse patru-cinci unităţi de cazare au fost închise în aceste zile. Conroalele au fost efectuate sub coodonarea directă a preşedintelului ANPC şi a directorului general.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?