Reprezentanta CE în România: "Directivele europene sunt deturnate către alte interese"

 
Angela Cristea, șefa Reprezentanței CE în România
Angela Cristea, șefa Reprezentanței CE în România

Directivele europene sunt deturnate şi folosite în scopul unor alte interese, acuză Reprezentanţa Comisiei Europeane în România.Şefa instituţiei a dezvăluit că a luat şi va lua în continuare măsuri pentru a opri aceste practici.

"Observăm şi noi că există uneori tendinţa de a fi folosite directivele Uniunii Europene sau acquis-ul ca scuză pentru urmărirea unor interese care nu au nimic de-a face nici cu spiritul, nici cu litera legislaţiei europene şi vă asigurăm că luăm măsuri când vedem că se întâmplă. Uneori sunt mai vizibile, alteori sunt mai puţin vizibile intervenţiile noastre. Nu vom lăsa acquis-ul comunitar să fie abuzat pentru interese care sunt străine de obiectivele pe care le-am urmărit noi în momentul în care am adoptat acea legislaţie", a declarat marți Angela Cristea, şeful Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?