Reprezentanții asociaţiilor care militează pentru A8 o așteaptă pe Dăncilă, la Iași

 

Premierul Viorica Dăncilă intenţionează să vină mâine la Iași pentru a discuta cu reprezentanții fialialei locale a PSD. Cu această ocazie, reprezentanții Asociaţiilor care militează pentru construirea Autostrăzii Iaşi – Tg. Mureş au solicitat public o întrevedere cu primul ministru, considerând că „acest obiectiv strategic naţional şi european este în pericol“.

„În urmă cu trei săptămâni v-am adresat o scrisoare deschisă în legătură cu ignorarea acestei autostrăzi. (…) V-am solicitat atunci o nouă întrevedere pentru a vă prezenta în mod detaliat de ce este importantă această autostradă pentru noi, pentru locuitorii Moldovei ocolite în mod sistematic de marile investiţii de infrastructură. Având în vedere că vineri, 16 august 2019, veţi fi prezentă la Iaşi, dorim să avem o întâlnire pe aceeaşi bază de colaborare. Credem că veţi fi de acord cu noi că interesele Moldovei nu mai pot fi ignorate fără asumarea tuturor riscurilor politice şi sociale care decurg de aici“, se arată în scrisoarea semnată de lideri ai Mişcării pentru Dezvoltarea Moldovei şi ai asociaţiilor Moldova vrea Autostradă şi Împreună pentru A8.

Detalii pe Realitatea de IașiAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?