Rareş Bogdan, reacţie după ce un puşti de 17 ani a fost acuzat că a organizat mitingul anti-Dancilă

 
Rares Bogdan
Rares Bogdan

Alin Popoviciu, un puşti de 17 ani, a fost acuzat de Jandarmerie că a organizat protestul anti-Dancilă de la Târgu-Mureş.Adolescentul a anunţat, pe Facebook, că a primit o amendă de 3000 lei.

"Este trist… Din ce în ce mai multe zvonuri îmi confirmă că am fost amendat cu 3000 de lei! Toate astea pentru trei postări pe Facebook prin care îndemnam oamenii să vină să o primim pe Dancilă în oraş cum se cuvine", a notat Alin Popoviciu.

Rareş Bogdan a reacţionat virulent.

"Cer Jandarmeriei Române să înceteze abuzurile! Nu se poate să hărțuiești un elev nevinovat, să-l ameninți pentru a fi felicitat de partid că ai salvat pielea șefului. Mai ales că nu o amenința nimeni! Solidaritate cu Alin Popoviciu!", a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
PROTESTUL E LEGAL IN ORICE STAT. CHIAR LA TG MURES DUPA 20 ANI.
18 May 14:08
NU?
Răspunde
0 0
kaghebeul foloseste romanii impotriva romanilor ...
18 May 13:03
In Franta UNII protestatarii au incendiat sute de masini si magazine (toate asigurate) si jandarmeria ia arestat in timp ce restul au continuat protestele. Jandarmeria nu este capabila de astfel de finetzuri !? E cumva incompetenta sau a devenit instrument de opresiune sociala !?
Se observa clar actiuni contrare sigurantei statului si drepturilor poporului roman ! Se pare ca ''drepturile'' nu mai exista, ci doar OBLIGATII ! Jandarmeria este condusa in actiuni politice, de OPRESIUNE SOCIALA ! Romanii sint asmutiti impotriva romanilor si dezbinati oficial si planificat ! Nu poti interzice si impune oamenilor ce sa spuna si ce sa gindeasca in conditiile in care este evident ca majoritatea romanilor sint nemultumiti de continua promovare a infractorilor si coorvasariei in detrimentul binelui majoritar si a celui social !
Răspunde
0 0
Folositi internetul ,nu vă bat jandarmii,va bate legea
18 May 05:49
.Ziceti ca angajatii statului sunt niste lasi,oameni de nimic,cei care se vând puterii pentu un serviciu,ei sunt gata sa isi vânda constiițta pentu ca nu sunt in stare sa se opună puterii.Acest mod de a insulta o categorie socailă mă deprimă ,nu mai am cuvinte,toti am construit socialismul de frica lui Ceausescu.Cât priveste jandarmii„care lovea fara mila oameni care nu avea nici un comportament violent IN AUGST 2018 ! Asta facea si face DICTATURA ”/mai nou se scrie jandarmii loveau/,vă spun ,că nu aveti de unde să invătati,jandarmii apăra dreptul de exprimare al PSD ,al USR si chair al PNL.Eu imi exercit legal drepturile,daca nu lezez dreptul altcuiva.Oamenii ăstia voiau sa impiedice dreptul la exprimare al PSD,de aceea trebuiau arestati,nu loviti fară milă,că am observat si prin vest alegeri,nicăieri nu au introdus violenta in împiedicare dreptului la exprimare.Oare ,acolo nu sunt hastagi sau nu sunt sustinătorii lor formati din compradorii, care injosesca natiunea mea.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?