Rareș Bogdan, mesaj emoționant pentru români de Ziua Marii Uniri

 
Rares Bogdan
Rares Bogdan

Jurnalistul Rareș Bogdan a publicat de Ziua Națională un mesaj emoționant despre România și "oștenii" ei."România Mare este unica mea ancoră", spune Rareș Bogdan, care le cere românilor să se trezească și să apere țara de "dușmanul din interior".

Dacă în urmă cu 100 de ani, în condiții cumplite și fără speranță, mai spune jurnalistul Realitatea TV, o generație de politicieni care sacrificau totul pentru reîntregire au întors destinul ei, "trebuie să găsim, în al 12-lea ceas, soluția pentru a ne ține laolaltă".

Mesajul lui Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook:

„MESAJUL MEU pentru toti fratii ROMANI de Ziua Centenarului Marii Uniri
La mulți ani, România, oriunde te-ai afla! Gânduri pentru țara mea

Să iubești România atunci când îți dă totul, începând cu pământul ei minunat și istoria plină de bărbați care și-au făcut din națiune unicul crez, e ușor. S-o iubești însă acum, când pare că nu-și găsește orizontul, menirea, vederea și, mai ales oștenii, este sfâșietor. Oștenii suntem noi, doar să ne venim un pic în fire.

Țara nu ne are decât pe noi, iar dacă nu pricepem cât de generoasă este, câte ne suportă pământul ei, cum ne dăruiește totul – trebuie doar să privim și să întindem mâna după un măr – nu o merităm. Trag nădejde că ne vom trezi și o vom apăra și acum, când dușmanul se află în interior. Acest popor a scos arma, și-a dăruit sângele unui crez, unui ideal. Dacă acum 100 de ani, în condiții cumplite, fără speranță, o generație de politicieni care sacrificau totul pentru reîntregire au întors destinul ei, trebuie să găsim, în al 12-lea ceas, soluția pentru a ne ține laolaltă.

România Mare este unica mea ancoră. Mă ține în viață speranța că va fi, cândva, întreagă. Îmi ține de cald, de foame, îmi dă curaj. Să continuăm împreună, să o apărăm cu inima noastră reunită, rănită, dar curajoasă și plină de speranță!

La mulți ani, frați români, oriunde v-ați afla!", a scris Rraeș Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?