Rareș Bogdan, mesaj îndurerat pe Facebook: "Această țară nu se va mai face niciodată bine"

Rareş Bogdan, mesaj dezolant
FOTO EXPLICATIE: Rareş Bogdan, mesaj dezolant

Jurnalistul Rareș Bogdan a publicat pe pagina personală de Facebook un mesaj îndurerat în care își exprimă dezolarea în fața spectacolului grotesc al urmașilor PCR care plâng acum moartea Regelui.Cei 55 de ani de comunism și 25 de "democrație originală" au marcat nu doar viețile, ci și mintea și sufletul românilor. Bolșevicii și urmașii lor ne-au ciuruit pur și simplu, scrie realizatorul Realitatea TV, cel care a titrat la emisiunea sa "Jocuri de Putere" de miercuri: "Regele a murit, România în agonie".

"Cei care atunci l-au blocat și l-au umilit, astăzi au tupeul să îl plângă cu afișată pioșenie...... Doamne, Doamne unde ajunge, unde se va întoarce această țară!? Comunismul și bolșevismul nu au murit niciodată aici. Fericiți sunt cei ce au plecat și au rămas cu România din suflet și din proiecția lor mentală. Această țară nu se va mai face niciodată bine. România foarte probabil nu are încă capacitatea de a fi o democrație autentică. Temnițele comuniste și teroarea roșie au secătuit și comportamentele. Cei 55 de ani de comunism și cei 25 de "democrație originală" au marcat nu doar viețile, ci și mintea și sufletul românilor. Bolșevicii și urmașii lor ne-au ciuruit pur și simplu...... #romaniamoare #romaniateiubim", a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Alte subiecte pe Realitatea.net

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?