RADET începe probele la căldură în Bucureşti, se anunţă frig

 
RADET, anunţ important pentru toţi bucureştenii
RADET, anunţ important pentru toţi bucureştenii

RADET anunţă că duminică seară, de la ora 22.00, va începe probele în sistemul de termoficare. Probele se vor derula progresiv, iar asociaţiile care nu doresc să aibă căldură trebuie să solicitate acest lucru în scris."Probele la cald se vor desfăşura astfel încât, pe măsură ce temperatura exterioară scade, toţi consumatorii să beneficieze în condiţii normale de furnizarea agentului termic pentru încălzire", precizează RADET, printr-un comunicat de presă.

RADET furnizează deja căldură, de la 1 octombrie, la cerere, spitalelor, şcolilor, grădiniţelor, căminelor de bătrâni şi altor instituţii publice.

Asociaţiile de proprietari care doresc amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita acest lucru în scris la registratura RADET din str. Cavafii Vechi nr. 15, la secţiile de termoficare de sector sau prin e-mail, mai precizează Regia.

RADET asigură 72% din necesarul de energie termică al Capitalei, iar din acesta 90% este destinat populaţiei. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?