PSD, obligat de instanţă să justifice banii pentru mitingul din 9 iunie

 

Tribunalul Bucuresti a decis, joi, ca PSD să facă publice sursele de finanţare şi prestatorii de servicii de la mitingul "împotriva abuzurilor" din Piata Victoriei, care a avut loc pe 9 iunie. Decizia poate fi contestata prin recurs. PSD trebuie să facă publice informaţiile legate de miting la solicitarea jurnalistului Ovidiu Vanghele, fondator al Centrului pentru Investigatii Media, scrie ziare.com.

Acesta a solicitat datele în baza legii privind liberul acces la informaţii publice, dar după ce PSD a refuzat să-i pună la dispoziţie informaţiile, jurnalistul a deschis un proces in contencios-administrativ.

Potrivit minutei Tribunalului Bucuresti, PSD trebuie să-i comunice lui Ovidiu Vanghele toate datele solicitate de jurnalist.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată prin recurs.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Nicolas
06 Dec 16:25
este un raspuns simplu: Federatia Rusa, Teldrum, Brazilia sau alte conturi din Elvetia...
Răspunde
0 0
Cote
06 Dec 16:13
Finantarile ciumei rosii par a veni din federatia rusa ... finantele acestora par nelimitate ... fara numar si fara limita ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?