Protest la Cluj-Napoca: "Fără infractori de niciun fel în Guvern"

Proteste Bucureşti
Proteste Bucureşti

Câteva zeci de persoane au protestat, duminică seară, prin scandarea unor lozinci anti-guvernamentale, în centrul municipiului Cluj-Napoca, iar apoi au pornit într-un marş pe străzile din zonă."Justiţie, nu corupţie", "DNA urmează să vă ia", "Nu vrem să fim o naţie de sclavi" sau "Bucureşti, nu uita, Clujul e de partea ta" au fost câteva dintre lozincile scandate.

Oamenii au adus cu ei şi pancarte care aveau de asemenea mesaje anti-corupţie, precum "Infractorii atacă justiţia. Trădătorii de ţară legalizează corupţia", "Fără penali în Parlament", "CCR, depolitizează-te" sau "Fără infractori de niciun fel în Guvern".

"M-a enervat foarte tare că ANAF a făcut control la Rise Project şi faptul că am citit că directorul adjunct al ANAF face parte din PSD. Faptul că se încearcă anularea puterii DNA, sau că acum pur şi simplu scot fostul OUG 13 pe faţă, aşa, într-o perioadă în care toată lumea stă liniştită în concediu. Eu sunt panicată de inerţia în care suntem acum", a precizat o protestatară.

Oamenii au spus că sunt deranjaţi de ceea ce citesc sau află în diferite surse din media despre afacerile preşedintelui PSD Liviu Dragnea, dar şi de deciziile pe care le ia Guvernul, care ar afecta justiţia şi economia.

"Nu am nemulţumiri specifice, doar că nu îmi place direcţia în care se îndreaptă ţara, nu îmi place ce face Guvernul. Părerea mea este că trebuie să ieşim din nou în ţară pentru că altfel o să devieze mult. Mă refer la justiţie. Deja începe şi economia să sufere", a spus un tânăr, citat de Agerpres.

La proteste au participat şi persoane mai în vârstă. Un pensionar a declarat că este nemulţumit în general de toate guvernele care au condus România de la Revoluţia din 1989 încoace, precum şi de mersul economiei.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?