SCHIMBARE de vreme! PROGNOZA METEO pe TREI ZILE

 
METEO pe trei zile
METEO pe trei zile

Vremea va fi în general frumoasă. Norii apar trecător în regiunile sudice, şi doar izolat, în prima parte a zilei, va ploua slab în nordul Olteniei şi în sudul Banatului. Vântul va sufla mai tare în Banat şi în nordul Moldovei. Temperaturile maxime, mai ridicate decât ieri, vor fi cuprinse între 15 grade pe litoral şi 23...24 de grade în regiunile intracarpatice, unde va fi uşor mai cald decât în mod normal la această dată.

BUCUREŞTI În Bucureşti vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei, iar vântul nu va trece de moderat. De la cele 9...10 grade din zori, până la amiază adunăm în jur de 20. 

MUNTE Vremea va fi în general frumoasă şi se va încălzi uşor în cea mai mare parte a zonei montane. La amiază vor fi 20 de grade la Stâna de Vale, 17 la Predeal, 16 la Păltiniş, 14 la Sinaia, 13 la Semenic şi 12 sus pe Ceahlău. Cerul va fi variabil, cu înnorări în timpul zilei în Carpaţii Meridionali şi în Munţii Banatului, unde izolat va ploua slab. Vântul nu  va trece de moderat. Mai ales dimineaţa şi noaptea, pe văi şi în depresiuni, va fi ceaţă.

REGIUNI În regiunile de dincolo de munţi vremea este predominant însorită. Doar în sudul Banatului va mai ploua slab, iar vântul va sufla ceva mai tare. Temperaturile maxime mai  cresc puţin, astfel că la amiază vor fi 20 de grade chiar şi în depresiunile transilvane, iar la Oradea şi Satu Mare vor fi 24 de grade.

În sudul ţării însă, mai puţin soare. Izolat, în prima parte a zilei, în nordul Olteniei va mai ploua slab. Şi aici temperatura creşte semnificativ, astfel că vor fi 19...20 de grade în toată regiunea şi izolat chiar 21 de grade.** Şi în Dobrogea norii sunt prezenţi şi izolat, în prima parte a zilei, mai plouă slab. Şi aici se încălzeşte faţă de ieri: 18 grade la Tulcea şi 15 la Constanţa.

În Moldova, vreme în general frumoasă şi în încalzire. Saltul maximelor este semnificativ: 20 de grade la Focşani, Iaşi şi Botoşani, 19 în Bacău şi 18 în Suceava.

 VREMEA PE 2 ZILE

Vineri, vremea va fi predominant frumoasă şi mai caldă decât în mod normal în această perioadă a anului în cea mai mare parte a ţării. Maximele zilei vor fi cuprinse între 16 grade pe litoral şi 25 de grade în regiunile intracarpatice. Cerul va fi în general senin, iar vântul va sufla mai tare în nordul Moldovei şi în sudul Banatului. Pe arii restrânse, în zonele joase, mai ales dimineaţa va fi ceaţă.

 Vreme frumoasă şi mâine în Bucureşti. În condiţii de cer mai mult senin, de la cele 8...9 grade din zori, până la amiază mercurul din termometre urcă până la 20....21 de grade. Dimineaţa sunt condiţii de formare a ceţii.

Şi sâmbătă vremea se va menţine predominant frumoasă şi caldă pentru această perioadă, în special în vestul, nord-vestul şi centrul ţării unde maximele ajung până la 26 de grade. Cele mai mici maxime, 17...18 grade vor fi tot pe litoral. Cerul va fi în general senin, iar în zonele joase, mai ales dimineaţa, local, va fi ceaţă.

Weeekendul începe cu vreme frumoasă şi în Bucureşti. Cerul va fi în general senin, vântul va sufla cel mult moderat, iar la amiază vor fi în jur de 21 de grade.  Dimineata vor fi condiţii de ceaţă.  

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?