Profeția înfiorătoare a lui Adrian Păunescu. Se întâmplă în aceste zile

 

Poetul Adrian Păunescu a lansat înainte să moară o profeție cutremurătoare.La muncă, derbedei, că trece anul
Şi vin ăilalţi şi-o să vă ia ciolanul.
Făceaţi pe democraţii cei cucernici,
Cristosul mamii voastre de nemernici!


Scuipaţi-vă-ntre voi cum se cuvine
Şi-apoi convingeţi-vă că e bine.

C-aţi luat o ţară de mai mare dragul
Şi i-aţi distrus averile şi steagul.
S-ajungem colonia de ocară
Care-şi va cere scuze în maghiară.
Şi, prin complicităţi cu demoni aprigi,
Aţi desfiinţat uzine, campuri, fabrici.

Adrian Păunescu

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
6 0
scut
04 Mar 22:20
Prezervative la Cenaclu , o idioata putea spune asa ceva . A fost un geniu , un om care a iubit valorile si daca imi aduc aminte chiar asta si-a dorit sa-i scrie pe cruce ... Numai cine nu a citit poeziile lui poate spune asemenea tampenii. Cenaclul Flacara a fost sngurul loc in care simteai ca traiesti daca puteai spune asa ceva in acei ani.Spune de prezervatie , idioata , cred ca erau cei mai multi militeni pe metru patrat la acedte spectacole.Au fost lansate talente care canta si azi...Daca il pomeneape Ceausescu o facea numai ca Cenaclu se existe, nu ca altii care si-au vandut pritenii numai ca sa plece pana la rusi.
Răspunde
0 0
heracliticul 2015
04 Apr 18:44
13 Îl
pomeneau pe Nicolae Ceaișescu întrucât cei mai mulți dintre ei înțelegeau că prin cenaclul Flacăra al Tineretului Revoluționar țară se difuyeayă un proiect de țară demnă liberă,mai bună,mai bogată ,mai prosperă și speranța ca ai noștrii copii și nepoți să fie cu o treaptă mai domni! Chiar credeți că suntyeți mai domni...liberi,demni,prosperi!? Haidade...
1 -4
TEO
03 Mar 10:28
LOCURI DE MUNCA SIGURE SI LA INDEMANA ORICUI!Tot mai multi oameni lucreaza acum cu noi, convinsi de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim detalii dupa ce trimiteti textul „INFO” la adresa de email: simionteodor_PH@clicknet.ro
Răspunde
9 -2
Eleonore
03 Mar 09:24
Acesti cu adevarat titani intre care se afla si Adrian Paunescu, au fost si vor fi neintelesi atata timp cat destinul a facut sa se nasca prea devreme sau/si pe meleaguri mioritice ; toata istoria noastra este plina de exemple ale linsajului intelectual, moral si fizic a unor mari oameni ca si Adrian Paunescu de catre .....niste nimeni. Putini sunt capabili sa emita idei peste timp de aceea recunoasterea lor este ppostmortem.
Răspunde
0 -4
Florin Stefan
03 Mar 08:12
Cea mai accesibila oferta de lucru online! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire online, de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim toate detaliile dupa ce trimiteti un mesaj cu textul ”Info” la aceasta adresa de email: agritech_afs@yahoo.com
Răspunde
0 -3
florin
04 Mar 00:03
3 Mai lasa-ne cu munca ,ca noi avem treaba ! Facem politica !
12 -6
cristoiu
03 Mar 01:10
Versificator talentat. Poezii de dragoste pline de simtire. Caracter infect .
Răspunde
13 -6
GICA CONTRA
03 Mar 00:50
PAUNESCU A FOST O CANALIE INTELIGENTA. CATEGORIC CA IN EL ZACEAU " MAI MULTI ADRIENI" DUPA CUM SPUNEA NICHITA STANESCU. CE A FOST AL LUI A FOST. A AVUT TRASARIRI DE GENIU DAR SI LICHEAUA ERA IN EL CIT MUNTELE. LASIND INSA RAUTATILE CEEA CE SPUNE ESTE ADEVARAT. AZI FAPTUL CA AVEM INTENTIA DE A NU MAI LUCRA CU FMI AM PRIMIT CASTANE DE AL TOT FELUL DE MASONI IMPUTITI AI EUROPEI. SE STIE FOARTE BINE CE VOR. INDATORIRI PINA PESTE CAP CA MAI APOI SA LINGI CIZMELE ALTORA. DAR CUM ALTCUMVA CIND DIN INTERIOR VIN TRADACII SI MUTZUFLANII CARE FURA FARA FRINA? BA CU RUSII BA CU AMERICANII BA CU CHINEZII. SINT PLECAT DEMULT DIN TARA DAR TIMPURILE CE LE TRAIM SINT GROAZNICE. CE ESTE MAI BINE NU STIU. STIU DOAR CA RUSIA NU VA RENUNTA LA PANORTODOXIA EI PENTRU CA SI-A CISTIGAT DIN NOU ALIATI TARI DE LA SIRBI LA SLOVACI, BA CHIAR SI PE TURCIA. GRECIA ESTE CLAR CA SE DORESTE SA DISPARA SA INTRE IN MINA VESTULUI DAR RUSIA NU VA LASA SA II SCAPE ORTODOXIA DE ACOLO. VRETI NU VRETI ASTA ESTE. NU VEDETI CA ESTE UN RAZBOI AL RELIGIILOR? CEL MAI RAU ESTE CA ASA CUM SPUN PROTOCOALELE MASONICA ATUNCI CIND VOM PIERDE VALORILE EXACTE SI SE VA INSTAURA ANARHIA, CIND NE VOM URI SI NE VOM BATE INTRE NOI VA FI TIMPUL SA FIM "CALARITI." CEEA CE SE INTIMPLA. AM PIERDUT SI VOM MAI PIERDE PF FONDUL UNOR TRADATORI DE NEAM CARE ATIT STIU CA ATUNCI CIND VA FI RAU SA PLECE PE FURIS CU TOLBA PLINA. EU NU CRED CA RUSUL VA LASA ROMANIA. II ESTE PREA IMPORTANTA SI LI SE RUPE DE NATO SI DE TOT CE MAI VRETI VOI. AM FOST SATUL DE DOMINATIA RUSA DE TOT CE NE-A FACUT DAR ACUM ROMANIA O PRIMESTE SI DE LA UE SI DE LA RUSI. ASA CA UNUL CA PAUNESCU ARE DREPTATE. IN CEI 25 DE ANI DE ASA ZISA LIBERTATE NU S-A FACUT NIMIC DECIT CA S-A FURAT SI NE-AM DEZBINAT. TARA S-A BALCANIZAT ORDINAR SI MAREA TIGANIADA A INCEPUT. CE ESTE TRIST ESTE CA CEI CARE AU PRIMIT SPAGILE DE LA TIGANI AU FOST ROMANII NEAOSI. SE STIE CE PRIMEA TEO SAU MARUTA SAU ALTII CARE PENTRU A=I ADUCE PE LA EMISIUNI AVEAU CAMARA PLINA CU DE TOATE. SI-
Răspunde
1 -1
Any comments ?
02 Mar 23:00
Poate era bine daca era un "sniper "
Răspunde
0 -7
ILDY
02 Mar 22:04
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email:
ildycalburean46@gmail.com
Răspunde
7 -4
Plagiattore
02 Mar 19:44
Eu sînt bade de la munte,si am multe oi cornute. Dar cînd vine cîteo ploae,de ma uda pîn la coae,î mi bag pula n ea de oaie.
Răspunde
3 0
Adrian
03 Mar 11:41
11 Continuarea era:
Si-n carmaciul Nicolaie
5 -7
Is sus
02 Mar 19:30
Voma porcului cu p. mic!
Răspunde
7 -3
marius
02 Mar 23:01
4 Cred ca tu esti porcul care a vomat.Cumva aculti manele ca de citit poeziile lui Adrian Paunescu nu cred sa le fi citit pentru ca-i prea greu pentru mintea ta.
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?