Probleme cu Facebook-ul. Rețeaua socială nu a putut fi accesată

 
Probleme cu Facebook-ul. Rețeaua socială nu mai poate fi accesată
Probleme cu Facebook-ul. Rețeaua socială nu mai poate fi accesată

Facebook-ul a picat. Joi seara, în jurul orei 19.30, cea mai populară rețea de socializare din lume nu a mai putut fi accesată.Facebook-ul a picat. Mesajul de eroare afișat de Facebook este următorul: ”Sorry, something went wrong. We're working on it and we'll get it fixed as soon as we can”.

Site-ul facebook.com nu a putut fi accesat de către utilizatorii săi. Se pare că reţeaua de socializare a întâmpinat dificultăţi majore.

Pagina www.facebook.com afişa următorul mesaj de eroare: "Ne pare rău, ceva nu a mers. În prezent, lucrăm la remedierea situaţiei."

În România, sunt peste 8 milioane de conturi de Facebook.

Facebook are aproape 1,5 miliarde de utilizatori care se conectează cel puţin o dată pe lună pe această platformă de socializare.

Compania Facebook a fost înfiinţată în 2004, de Mark Zuckerberg, pe vremea când acesta era student la Universitatea Harvard.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?