Prioritățile primăriei București: Mai puțini bani la ”Străzi”, mai mulți la ”Recreere și religie”

 
Gabriela Firea
Gabriela Firea
FOTO: Facebook

Primăria Capitalei prevede o nouă rectificare bugetară, care se va dezbate joi în şedinţa CGMB. Potrivit proiectului, multe instituţii au solicitat diminuarea bugetelor pe 2018. Una dintre acestea este Administraţia Străzilor, care solicită o tăiere de 152,7 milioane de lei, notează Mediafax.

Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti se află un nou proiect care prevede o rectificare a bugetului municipalităţii pe 2018.

Potrivit raportului de specialitate al proiectului, „unele instituţii solicită rectificarea bugetelor în sensul diminuării alocaţiilor/subvenţiilor de la bugetul local”.

Astfel, Administraţia Străzilor propune o diminuare a bugetului cu 153,7 milioane de lei, în timp ce Administraţia Spitalelor solicită o „tăiere” de 47,8 milioane de lei.

De asemenea, multe teatre solicită diminuări ale bugetelor pe anul 2018, precum Teatrul Metropolis, Teatrul Maca, „Odeon”, „Ţăndărică” sau „Nottara”.

Pe de altă parte, proiectul de rectificare prevede suplimentarea bugetelor pentru alte instituţii. De exemplu, CREART ar putra avea un buget majorat cu 464.000 de lei.

O sumă importantă, de peste 70 de milioane de lei va merge, aşa cum se prevede în proiect, la instituţii care se încadrează în domeniul „Cultură, recreere şi religie”.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Mihaitza
16 Oct 10:17
Toapa de Moldova/Voluntari a invatat de la sot:autocare cu trogloditi spre moaste si succesu-i garantat! Nu cred ca la Bucuresti se va intampla la fel!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?