Prinţul Andrew, în centrul unui scandal sexual de proporţii. Ce vor avocaţii

 

Avocaţii americani ai femeii care afirmă că a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu prinţul Andrew când avea 17 ani vor ca prinţul să răspundă sub jurământ în legătură cu aceste acuzaţii, potrivit Mediafax.

Într-o scrisoare depusă la tribunalul din Florida (sud-estul Statelor Unite), avocaţii victimei, a cărei identitate nu a fost precizată, îi cer prinţului Andrew "să răspundă sub jurământ pe tema relaţiile pe care le-a avut cu Jane Doe#3 la începutul anului 2001. Jane Doe#3 avea atunci 17 ani".

"Jane Doe" este un termen american generic care permite păstrarea anonimatului unei victime sau desemnarea cadavrului unei persoane care nu a fost identificată.

"Interviul se poate desfăşura la momentul şi locul ales de dumneavoastră. Cu ajutorul dumneavoastră, cred că interviul ar putea dura două ore", precizează avocaţii în acest document depus în faţa unui tribunal din Palm Beach miercuri.

Avocaţii au alăturat scrisorii o fotografie cu ducele de York, în vârstă de 54 de ani, îmbrăţişând o femeie.

Contactat de AFP, cabinetul lui Bradley Edwards, care apără presupusa victimă, nu a vrut să comenteze subiectul.

Femeia, care a depus plângere, afirmă că a fost "obligată să întreţină relaţii sexuale" cu prinţul Andrew la Londra, New York şi pe o insulă din Antile, de către miliardarul Jeffrey Epstein.

Potrivit ei, Epstein o trata ca pe o "sclavă sexuală".

Acest bancher bogat de pe Wall Street, prieten apropiat al prinţului, a fost condamnat în 2008 pentru că a recus la serviciile unor prostituate minore.

Când femeia a depus plângere în urmă cu câteva săptămâni, Buckingham Palace a negat aceste acuzaţii. "Orice sugestie potrivit căreia au fost comise acte indecente cu o minoră este categoric falsă".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?