Prințul Harry, mărturisire devastatoare despre mama sa, Lady Diana

 
Prințul Harry, mărturisire devastatoare despre mama sa, Lady Diana Prințul Harry, mărturisire devastatoare despre mama sa, Lady Diana

Au trecut două decenii de la moartea Prințesei Diana, însă amintirea ei rămâne vie în sufletul Prințului Harry, care a făcut o mărturisire devastatoare despre mama sa.Moștenitorul tronului britanic a mărturisit că decesul mamei sale a lăsat un gol imens în viața lui.

"Cu 11 ani în urmă, am vizitat pentru prima dată Lesotho. Am fost şocat de copiii pe care i-am întâlnit, ale căror vieţi au fost distruse de pierderea unui părinte sau, în unele cazuri, a ambilor părinţi. Nu mi-a venit să cred că atât de mulţi copii au rămas fără copilărie din cauza sărăciei extreme şi a virsului HIV. Deşi zâmbeau, era evident că aveau nevoie de atenţie, îngrijire şi, mai ales, dragoste. La vârsta de opt sau nouă ani, pentru că au fost forţaţi să preia responsabilitatea de a avea grijă de fraţii şi surorile lor, nu au mai avut timp să fie copii. Din păcate, și eu am simțit cât de îngrozitor este să-ți pierzi un părinte", a spus prinţul Harry, la deschiderea unui centru pentru copiii orfani și bolnavi de HIV din Africa, potrivit Daily Mail.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
taica
17 Mar 12:12
Activități la domiciliu . Ideale pentru studenți , mame în concediu de maternitate , șomeri , pensionari și pentru cei care-și doresc un adaus la veniturile personale .Lucrezi comod ,acasă în timpul liber câte ore vrei . Sistemul funcționează ireproșabil. Mai multe detalii puteți obține trimițând un e-mail cu subiectul ”INFORMAȚII” pe adresa seracin1946@yahoo.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?