PRIMA CASĂ. Băncile dau lunar 2.000 de credite PRIMA CASĂ

 

PRIMA CASĂ. Băncile au vândut credite imobiliare garantate de stat prin programul Prima casă în valoare de 735 mil. euro (3,2 mld. lei) de la începutul acestui an, respectiv o medie lunară de peste 74 mil. euro.

PRIMA CASĂ. Un număr de 20.500 de credite au fost acordate în perioada ianuarie-octombrie, adică o medie lunară de 2.050 de contracte, potrivit unei analize Ziarul Financiar.

PRIMA CASĂ. Ca număr de credite acordate lunar, 2014 a fost al doilea cel mai bun an pentru acest program, după 2012. Băncile au încheiat lunar 2.250 de contracte în 2012, cu o valoare a finanţărilor 84 mil. euro.

PRIMA CASĂ. „Văd o disponibilitate mai mare din partea băncilor de a accepta dosare. Sunt bănci care au devenit mai active, deşi iniţial nu erau prea implicate în program", afirmă Gabriel Creţu, managing partner al Adwisers, companie cu activităţi în brokerajul de credite. Mai multe...

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
anonim
05 Nov 10:46
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase. Ne gasiti pe polistiren3d.ro
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?