Prăpăd în Caraș Severin. 1.000 de oameni, izolați după ce s-a rupt un dig. Mașina cu pâine, blocată

Un dig s-a rupt în judeţul Tulcea
Un dig s-a rupt în judeţul Tulcea
FOTO: mpinteractiv.ro

O mie de oameni din satul Şoşdea, din Caraş-Severin, sunt izolaţi după ce drumul judeţean care îi leagă de restul lumii a fost acoperit de apele revărsate ale râului Bârzava. Din sat se iese doar cu barca.Viitura de pe râul Bârzava, aflat sub cod roşu de inundaţii, a rupt digul nereparat de ani de zile şi a inundat drumul judeţean care leagă satul Şoşdea de restul comunei. Maşina cu pâine a rămas blocată, scrie Digi24.

„Azi-dimineaţă, când am venit, era apă, dar nu era apă cum e acum. Era, să zic, de 40 de centimetri. Şi până am descarcăt, să zic 7 minute, până m-am întors înapoi cu maşina, deja balustrada nu se mai vedea”, spune şoferul.

„Intrarea în satul Şoşdea este complet acoperită de ape, după ce râul Bârzava a spart digul şi a inundat această zonă. În urmă cu câteva zile, aici era un teren de sport pe care se jucau toate meciurile de fotbal din comună. Astăzi, abia dacă se mai văd porţile”, transmite corespondentul Digi24.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?