Practicile şocante la care sunt supuse fetele din "armata frumuseţilor" lui Kim Jong-un

 
La ce sunt supuse fetele din "armata frumuseţilor" lui Kim Jong-un
La ce sunt supuse fetele din "armata frumuseţilor" lui Kim Jong-un
La ce sunt supuse fetele din "armata frumuseţilor" lui Kim Jong-un La ce sunt supuse fetele din "armata frumuseţilor" lui Kim Jong-un La ce sunt supuse fetele din "armata frumuseţilor" lui Kim Jong-un

Majoretele din Coreea de Nord au uimit întreaga lume la Jocurile Olimpice de la PyeongChang, sincronizarea lor fiind perfectă. Pentru a ajunge majoretă şi a părăsi ţara, fetele trec printr-un proces dur de selecţie, antrenându-se cu psihologii, într-un adevărat cantonament, comparat de presa engleză cu un proces de "spălare pe creier".Pentru a fi selectată ca majoretă, trebuie să treci printr-un proces de selecţie extrem de riguros. O spune Han Seo-hee, fost majoretă, care acum trăieşte în Coreea de Sud, scrie digisport.ro.

"Întâlneşte armata de frumuseţi ale lui Kim Jong-un", titrează The Telegraph, care apoi prezintă mărturiile fostei majorete: "Cu toate am trecut pe la diferiţi psihologi înainte de a ajunge majorete. Am fost pregătite astfel încât să nu avem un şoc când facem trecerea la o altă civilizaţie. Ni s-a spus că intrăm în altă lume. Antrenamente s-au bazat în principal pe faptul că nu trebuie să ne uităm ţara nici măcar pentru un minut. Nu mergeam în afara Coreei de Nord doar pentru a încuraja, pentru a participa la spectacol, ni s-a spus că mergem direct în inima inamicului".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?