Practica sexuală după care femeile sunt complet înnebunite. În ce constă. Ai încerca-o?

Practica sexuală după care femeile sunt complet înnebunite. În ce constă
Practica sexuală după care femeile sunt complet înnebunite. În ce constă

Viața ta sexuală are nevoie de un stimulent? Încearcă să faci dragoste în moduri noi, pe care nu le-ai încercat până acum. Iată ce să treci pe lista ta de dorințe.Sex din obligație - Nu ai nevoie de ocazie pentru a face sex. Dacă îl faci doar pentru că trebuie ai foarte multe șanse să îți întărești relația. În plus, sexul este foarte bun pentru a scăpa de stres și tensiune.

Sex care implică toate simțurile - Legați-vă la ochi, puneți-vă căști care împiedică zgomotele și rămâneți complet silenţioşi.

Sex de tipul "am putea fi prinși" - Nu îți spunem să mergi în toaleta restaurantului, însă încercați să ieșiți din zona de confort. De exemplu, faceți sex cu lumina aprinsă sau în mijlocul sufrageriei.

Sex fără...sex - Experții sunt de acord că intensitatea săruturilor și a atingerilor se poate pierde în relațiile pe termen lung. De aceea, renunţă la sex și încearcă să te concentrezi doar pe preludiu.

Sex întreaga zi - Începe de dimineață, trimițându-i mesaje sexy partenerului. Continuă întreagă zi iar la sfârșitul zilei vei avea parte de acțiune de calitate, scrie girly.ro.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?