Povestea înfiorătoare a românului care încearcă, de 5 ANI, să demonstreze că este VIU

Povestea înfiorătoare a românului care încearcă, de 5 ANI, să demonstreze că este VIU

Cristian Constantin Roman, un bărbat din comuna Mărăcineni (Argeş), a fost martorul unui accident rutier în 2012, moment în care, pentru că poliţia i-a cerut datele de identificare, a aflat că fusese declarat decedat încă din anul 2008.De cinci ani, un bărbat de 38 de ani, din comuna argeşeană Mărăcineni, încearcă să demonstreze că e viu. În 2012, Cristian Constantin Roman a fost martorul unui accident rutier, iar atunci când poliţiştii i-au cerut datele de identificare, au descoperit că acesta apărea în baza de date ca fiind decedat încă din 2008. De cinci ani, bărbatul încearcă să demonstreze că este viu, iar din noiembrie 2016 a fost deschis un proces în acest sens.

Când poliţiştii i-au cerut actele de identitate, în 2012, bărbatul le-a spus că şi le-a pierdut de mai multă vreme, dar le-a spus datele lui. La o căutare în bazele de date, poliţiştii au constatat că bărbatul care stătea în faţa lor era mort 2008, existând chiar un certificat de deces emis de Primăria Cluj Napoca. Persoana care decedase în 2008 se autoincendiase, iar asupra sa au fost găsite actele cu aceleaşi date ca ale bărbatului din Mărăcineni, scrie adevarul.ro.

Cristian Constantin Roman spune despre victimă că este posibil să fie un frate al său, căruia mama sa i-ar fi dat datele sale de identitate: „Părerea mea e că toată încurcătura asta a făcut-o mama. Cred că ea nu şi-a declarat toţi copiii şi a folosit certificatul meu de naştere pentru vreun frate de-al meu. Şi e posibil ca acest frate al meu să fie cel care a murit după ce şi-a dat foc“, spune Cristian. Tot el mai spune că ar mai fi şi altă variantă: „E posibil şi ca actele mele, pe care le-am pierdut acum mai mulţi ani, nu ştiu exact când, să fi fost găsite de cineva şi acea persoană să fie bărbatul care a murit în 2008 şi astfel să se fi făcut eroarea“.

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?