Ponta mulţumeşte autorităților implicate în gestionarea evenimentelor ce au marcat Ziua maghiarilor

 
Ponta mulţumeşte autorităților implicate în gestionarea evenimentelor ce au marcat Ziua maghiarilor
Ponta mulţumeşte autorităților implicate în gestionarea evenimentelor ce au marcat Ziua maghiarilor

Premierul Victor Ponta a transmis un mesaj în care mulțumește autorităților implicate în gestionarea evenimentelor ce au marcat Ziua maghiarilor de pretutindeni, arătând că acestea au avut un comportament democratic și civilizat chiar și în fața unor discursuri "uneori incitante şi periculoase".

"Doresc să felicit și să mulțumesc în același timp tuturor autorităților implicate în gestionarea evenimentelor de ieri. Am remarcat profesionalismul cu care instituțiile statului au gestionat acest moment important pentru cetăţenii români de naţionalitate maghiară. Faptul că nu au existat incidente și provocări care să conducă la o escaladare anormală și inutilă a situației arată că autoritățile și-au făcut bine treaba, oferind cetățenilor un sentiment de siguranță, de protecție și de normalitate. Vreau să salut acest exemplu de comportament democratic și civilizat partea autorităților statului, care, chiar și în fața unor discursuri uneori incitante și periculoase, au evitat orice gest care să poate fi interpretat drept o provocare. Instituțiile au acționat exemplar și, pentru acest lucru, trebuie felicitate", afirmă Ponta, în mesajul transmis duminică.

El adaugă că aceasta este normalitatea unui stat european ce își asumă și crede în valorile democratice, în care supremația aparține doar legii și în care drepturile și libertățile cetățenești sunt dublate de responsabilitate și respect față de lege.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
1 0
Shark
17 Mar 08:35
grijania ma-tii mickey mouse ... pana cand iti mai bati joc de romani, nenorocitule ?
Răspunde
2 0
MDA !
17 Mar 05:53
Basescu chefuia cu popolarii sai in carciuma iar ponta nici nu exista in timp ce maghiarul calarea ostentativ pe mosia ' sa' .
Răspunde
7 -1
secuiul
16 Mar 14:29
Adica pana acum politia a creat scandal. Hand in hand cu posturile TV.
Răspunde
12 -6
Traducere
16 Mar 12:21
Adica mesajul lui Ponta catre slugoii locali: multumim ca ati lasat ca romanii sa fie umiliti in tara lor, ca nu trebuie sa-i suparam cumva pe unguri!
Răspunde
3 -7
Popa
16 Mar 15:53
2 Si dupa parerea ta de academician: unde era umilinta si in ce consta?
4 -3
@Pap
16 Mar 18:53
2 In plimbarea calare ca niste stapani prin Transilvania a oficialilor maghary dupa circoteca facuta de extremistii unguri la Targu-Mures.
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?