Pisicile sofisticate au fost la expoziţia de la Sala Palatului din Bucureşti

 
foto: REALITATEA.NET
foto: REALITATEA.NET
foto: REALITATEA.NET foto: REALITATEA.NET foto: REALITATEA.NET
Pisici din rasele British Shorthair, Bengal, Devon rex, Cornish rex, Maine coon, Persane, Sphynx şi europeană au răspuns prezent când s-a dat strigarea la Expoziţia Internaţională Felină care a avut loc în acest week-end. Balinezele, cele din insulele Kurile şi burmezele au fost pentru prima dată în România la o astfel de manifestare.

Prin faţa arbitrilor au trecut în aceste două zile peste 160 de pisici din 25 de ţări. Blana, lăbuţele, urechile, coada, dar şi atutidinea contează.

Crescătorii a avut posibilitatea de a cumpăra hrană şi accesorii pentru animalele lor de companie la preţuri promoţionale. Ultima fiţă în materie de igienă pisicească este wc-ul pentru feline. Nisipul nu este unul ca în oricare litieră, ci unul cu granule lavabile. 

Cei mici s-au bucurat cel mai mult de această expoziţie. Şi dacă părinţii le-au dat voie, au putut pleca cu o pisicută acasă, căci pe lângă cele înscrise în concurs, mai sunt unele care îşi caută un stăpân iubitor. Vezi povestea lui Thomas care îşi caută stăpâniAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?