Pilotul a întors avionul din drum. O mamă și-a uitat copilul în aeroport

 

O cursă cu destinația Kuala Lumpur, ce apaține companiei Saudia, s-a întors din drum, după ce o pasageră a realizat că și-a uitat copilul în aeroport, notează TheSun.co.uk. Pilotul a fost nevoit să se întoarcă pe aeroport, după ce mama a anunțat că vrea să-și recupereze copilul.

În înregistrarea devenită virală pe rețelele de socializare, se aude cum pilotul cere acordul personalului la controlul traficului aerian pentru a reveni pe pista aeroportului, Jeddah, Arabia Saudită.

"Dorim să facem o întoarcere, deoarece o pasageră și-a uitat copilul în zona de așteptare.", a spus pilotul, care a repetat "V-am spus că pasageră și-a uitat copilul și refuză să continue zborul."

Pilotul a primit permisiunea de a aterizare, apoi pasagera a alergat către poartă să-și recupereze copilul. 

Povestea este mult mai complicată, întrucât femeia nu și-a lăsat copilul la terminal, punctează utilizatorul de twitter, ci se pare că a fost lăsat cu sora sa, iar femeia a întârziat pentru că a încurcat autobuzele de îmbarcare. Într-un final, mama și-a regăsit bebelușul.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?