Piaţa spaţiilor de închiriat din Timişoara, este în continuă scădere

 
Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV
Criza financiară loveşte puternic în dezvoltatorii imobiliari. Clădirile cu spaţii pentru birouri nu mai reprezintă punctul de atracţie pentru investitori. În Timişoara, există spaţii scoase spre închiriere de mai bine de trei luni. Ba mai mult, proprietarii imobilelor care au deja chiriaşi, au fost nevoiţi să reducă tarifele cu 20 la sută, tocmai pentru a fi siguri că nu rămân cu spaţiile goale.

În Timişoara, piaţa imobiliară a îngheţat în ultimele luni, din cauza crizei economice. Tranzacţiile de imobile sunt practic inexistente şi nici închirierile nu stau mai bine. Multe clădiri cu spaţii de birouri sunt acum goale.

Clădirile cu spaţii de birouri din zona centrală încă mai au clienţi. Nu acelaşi lucru se poate spune despre cele de la periferie, unde cererea a scăzut cu 80%.

În Focşani, chiria pentru un metru pătrat de spaţiu de birou amenajat occidental ajunge la maximum 40 de Euro. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?