Peste 280 de autoturisme parcate neregulamentar au fost ridicate în sectorul 6

 
Foto: RTV
Foto: RTV
Mai mult de 280 de autoturisme care încurcau circulaţia în sectorul 6 al Capitalei, fiind parcate neregulamentar, au fost ridicate de la începutul lunii februarie de agenţii Direcţiei Generale de Poliţie Comunitară.
Agenţii Poliţiei Comunitare împreună cu Brigada de Poliţie Rutieră şi firma specializată au ridicat, de la începutul lunii februarie, 285 de autoturisme parcate neregulamentar în sectorul 6.

De asemenea, săptămâna trecută, reprezentanţii municipalităţii au desfăşurat o serie de controale privind respectarea normelor de salubrizare şi igienizare, precum şi a celor privind regimul deşeurilor.


Astfel, s-au aplicat 224 de amenzi contravenţionale în valoare de peste 60.000 de lei, au fost aplanate 43 de strări conflictuale şi s-au confiscat bunuri în valoare de 375 de lei.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?